HomeTræning

Op / Back
Hvalpetræning
Lettere Øvede
Store Havelse

 

 Kennel Blue Border tilbyder træning for hvalpene og de voksne hunde her fra kennelen. Vi mener, at en stor del af træningen er at træne mennesker til at tale hundens sprog og hjælpe hunden på bestemte måder med at udføre øvelserne. Derfor er det en god ide at deltage i træningen.

Træningen er specielt tilrettelagt for Border Collier, således at hunden synes, at det er sjovt og spændende - øvelserne bliver således ikke gentaget for mange gange. Til gengæld er der mange forskellige øvelser.

Vi tager udgangspunkt i hundens evne til at samarbejde med sin fører og bruger hvalpens/hundens egen motivation til at lære nye ting.

På det videregående træningshold arbejder vi med  klikkertræning, idet vi mener, at det giver en rigtig god indlæring, som hunden meget hurtigt forstår (det er værre med ejerne, der skal stå og jonglere med godbidder, klikker og hund samtidig med, at der skal gives kommandotegn med hænderne - nogle gange en stor udfordring for ejerne).

I træningen bliver det positive, og det at udføre øvelsen belønnet. Vi stiller hele tiden kravene lidt højere til hunden, så det ikke bare er en regn af godbidder, der følger med træningen, men at hunden hele tiden gør sig fortjent til at få godbidder.

På hvalpeholdet starter vi med at tale teori omkring træning og træningsregler hos Kennel Blue Border, inden vi begynder træningen.

Hunden skal have almindeligt halsbånd på, når der bliver trænet.

Læs mere om træningen under menupunkterne "Hvalpetræning" og "Lettere øvede".


 

Last update : 14. februar 2009

Web Graphics © 2002 by Darian Graphics. All rights reserved

Web Design © 2003 by Blue Border  All rights reserved.